Nyheter

 

 

     
 

5.mars 2012:

Det er med tungt hjerte at driften av Galleri FRYD i Snekkerverkstedet legges ned. Heldigvis er det mulig å fortsette eventyret en annen gang, kanskje et annet sted, men for hva året 2012 angår, så er FRYD ute.

Heldigvis skal flotte og flinke Ragnhild Steig Svenningsen overta lokalet, og kommer til å fortsette kunstkalaset!

Lykke til Ragnhild og Galleri Gamle Eidsfos, og takk til alle som har gjort livet på FRYD fantastisk!

Klemmer fra gallerist gallerast gallerusk

 

 
     
 

2.januar 2012:

Godt nyttår dere der ute!

Takk for et fint år, og velkommen til et nytt!

Dette året vil by på store endringer i Galleri FRYD; enten blir driften delt i ansvar med flere, eller så blir det lagt ned på ubestemt tid. Beklager så mye dette, men det er ikke så lett å få endene til å møtes alltid. Hjertesukk.

Men - januarkonserten blir Geirr Johnson, og det blir flott! Så velkommen den 28. januar!

Klemmer i fleng fra Julie

 

 
     
     
 

29.oktober 2011:

Hektisk høst, denne helgen er det Kunsthåndverksmarked og neste helg er det utstillingsåpning.

Skal senke galleri-giret i vinter, men det blir da litt konserter og godis innimellom - bare å glede seg*

Sees!

 

 
     
 

5. juni 2011:

Wow - da er det sommeråpent igjen, og åpningen var herlig!

Tusen takk til Odd Nilsen og Knut Dahl for hjelp med montering, og til Andreas Barth og Benjamin Rygh for fantastisk musikk på åpningen.

Vil også takke utstillerne som gjør det moro å være gallerist, og publikum som gir dagene ekstra piff.

Sees på FRYD!

Hilsen Julie

 

 
     
 

8.mars 2011:

Det våres ute, årets første utstilling er allerede over, og en ny venter, bare dager igjen! Takk til dere flotte utstillere som smykker vegger og montre i FRYD, og stråler med en inspirerende og kreativ glød :)

Planlegger å starte opp musikk kvelder, med åpen mic, forhåpentligvis iløpet av seinsommer/høst. Har tenkt ut et opplegg, men trenger endel utstyr først.

I april blir det en spennende konsert her, faktisk et møte med Leonard Cohens år i Norge, moro!

Vernissasje med Gunlaug Moen på fredag, håper vi sees da!

 

 
     
 

21.januar 2011:

Nytt år, nye muligheter!

Da har FRYD gått inn i sitt andre år, spennende. Lurer veldig på hva det nye året vil bringe. Hva vil dukke opp av gjester, musikere, kunstnere, kulturguruer, brennende foredragsholdere, og hvem vil lufte malekoster og fargestifter i dette lille og deilige rommet ved Eikern?

Vet i hvert fall at det skal males og pusses opp litt når det blir varmere i lufta, så jeg booker ikke utstillere for mai. Og i april skal jeg kjøre egotripp og bruke rommet til tegne, grafikk og maleprosjekt.

Første utstiller i år blir Eva Christin Laszka, gleder meg! Og galleriet har allerede i år hatt to helger med tegneprosjekt for store og små, og en forrykende god konsert med Øystein Sevåg og Benedicte Torget. Hva mer kan jeg si - let the games begin!

 

 
     
 

22.november 2010:

Re-designet er pakket ned, og jeg takker for alle hyggelige gjester og utstillere!

Konserten på onsdag med Sailorine var episk, den blir nok repetert til neste år håper jeg.

Førstkommende fredag er det åpning av ny utstilling her, da er det Keramisk Skulptur på menyen - det blir spennende!

Utover det har både Frøken Fryd og Rosebarnet vært kjipt forkjøla den siste tiden, så det har gått litt trått, men - det skjer og gjøres noe hele tiden!

 

 
     
 

13.oktober:

Da er det re-design og kreativt gjenbruk i en måned fremover!

Ta turen da vel, og nyt den kule inspirasjons-sofakroken, med bokhylle! Og te!

 

 
     
 

4.september:

Nå er det bare en dag igjen av  sommeråpent, da blir det visst et par fridager på Frøken Fryd også, det blir fint :)

Jeg vil takke alle hyggelige besøkende som gjør det mulig og lystbetont å drive et kulturetablissement på et lite sted - takk!

Også vil jeg ønske alle velkommen tilbake videre utover i høst og vintertiden, det er jo plenty av moro på programmet videre!

 

 
     
 

7. juli:

Så deilig det er med sommer, sol og kunst! Og med nydelig musikk! Tusen takk til Singer-Songwriter Len Hansen, som gjorde forrige helg så nydelig - deg vil vi gjerne ha tilbake så snart som mulig!

Galleriet er for tiden uten skilt, beklager det, men var hærverk her for et par uker siden, og da ble skiltet knust, pluss ei rute, og litt annet smårusk her og der. Sånt skjer, men leit lell. Skal prøve å få laget nytt så fort som mulig, men har mye på agendaen, og å lage sånt skilt tar lang tid + mye utstyr...

Ellers så er det mange som finner veien hit i sommersol, og jeg takker dere for hyggelige treff, prat og handel - god sommer videre, hilsen Frøken Fryd*

 

 
     
 

6.juni:

Da åpnet årets sommerutstilling med kake og kos! Takk til DNB NOR for deilig kake!

Mange spennende kunstnere og håndverkere som smykker veggene her, og flere skal det bli. Her er det salg rett fra vegg og hylle, så det vil stadig fylles på med nye ting og tang*

På fredag førstkommende er det konsert med TRON - det blir en rolig og meditativ reise med piano og vokale harmoniseringer.

Ellers så er det åpen dør på FRYD og Turistkontoret fra og med i går frem til september, onsdag - søndag 12 - 17. Velkommen!

 

 
     
 

20.mai:

Nå har dere siste sjanse til å se "I KILDEN" i pinsehelgen, kom kom!

Og i morgen kveld er det konsert med Firsprang, og gallerist Dahl gleder seg veldig. Disse guttene vet hva de driver med*

Allerede har kunstnere og håndverkere begynt å levere arbeider til sommeråpent (5. juni-5. september), og det blir så mye fint!

Sees da, på FRYD håper jeg*

 

 
     
 

2.mai:

Åpningen av utstillingen "I Kilden" av Hilde Aga Brun var helt toppers, tusen takk til Hilde og til Svein Arne Rognan som sto for nydelig musikk, og til ordfører Olav Bjørnli som holdt en flott tale.

Nå er det bare å komme og se og gjerne kjøpe, utstillingen står til over pinse!

Ps: Det har slått meg at det er en jevn strøm av mennesker med alternative interesser som finner veien til galleriet "tilfeldig" (nå kan vel det begrepet diskuteres, hi hi), og jeg synes det er herlig. Så jeg vil gjerne rette en takk til gode hjelpere på alle plan, for at FRYD får være et møtepunkt og et sted for lysarbeid. Takk!

 

 
 

 

 

 

11.april:

Åpningen og første helgen  med utstillingen "BABES!" har vært fantastisk!

Lucy Swann spilte som den vokal og synth-gudinnen hun er, og Anette og Nina har laget en flott utstilling jeg er stolt av å kunne vise frem. Takk jenter!

 

 

 

 

 

 

18. mars:

Hittil har det vært fine helger for Galleri FRYDs første utstilling, mange blide og nysgjerrige besøkende, god oppfølging fra Tønsbergs Blad, og en strålende konsert 13. mars!

Takk til alle som har vært innom så langt, og til alle dere som tenker på å ta turen, sees!

 

 

 

1.mars:

Nå blir det utstilling! Velkommen til åpningen av Johan van den Booms utstilling på lørdag førstkommende (6.mars) klokka 15.00! Det blir litt godsaker å knaske på og drikke, åpning med intro av kunstneren og koselig mingling i lokalet.

I dag kommer bildene til montering, bare å glede seg!

 

 

 

28.februar  2010:

Helgens yoga workshop gikk supert! Takk til alle som møtte opp og koste seg, og takk til nydelige Siw som instruerte, gledet og ledet denne helgen.

Blir reprise før høsten på dette*

 

 

Tilbake til hovedsiden