Utstillinger 2011

 

 

     
   

Benedicte Thiis

Utover i vinteren 2011-2012 er lokalet smykket med oljemalerier og oljepastelltegninger av Benedicte Thiis (1939 -2011). Det er også salg av bøker og kort av Thiis.

*

Benedicte Thiis var billedkunstner, forfatter, foredragsholder, debattant, kursleder, terapeut og livskunstner. Hun var en pioner for mye av det alternative i Norge og er beskrevet som en raus døråpner til menneskers indre liv. Hun inspirerte mange gjennom sine ord, sine bilder og sin frodige og fargerike person.

Hun utdannet seg ved Kunstakademiet og Kunst- og håndverkskolen i ung alder og hadde en lovende karriere som kunstner foran seg. Men kunsten fikk vike for et "kall" som førte til at hun måtte leve den indre prosessen på heltid. Hun videreutdannet seg bl.a. innen humanistisk og transpersonlig psykologi og var spesialiserte seg på drømmer, symboler og det arketypiske språk. Hun skrev bøker om livet og mysteriene, om drøm- og symbolverden, og om eventyrenes psykologi. Alle rikt illustrerte med hennes egne tegninger. Selv om kunsten ikke lenger var hennes viktigste fokus, tegnet og malte hun hele veien som en del av prosessen og den utforskende "reisen mot lyset".

*

Salgsutstillingen er spennende og proppfull av farger og symboler!

Kan sees etter avtale, bare å ringe  galleriet:

99 69 48 81 (mobil)

 

 
   

Utstillinger 2012

 

 
   

Beklager, men galleriet går i dvale fra mars 2012. Galleridriften vil videreføres av Ragnhild Steig Svenningsen, som Galleri Gamle Eidsfos!

 

 
 

Bilder av lokalet

 

 

Arkiv over utstillinger

Tilbake til hovedsiden